Password 2016 programm

Password 2016
Password 2016

Eesti kõigi aegade suurim turunduskonverents Password, mis tänavu ühendab loovuse ja äri, toimub 17.–18. märtsil 2016 Tallinnas Saku Suurhallis. Koostöös ETKALiga leiab 18. märtsi õhtul samas kohas aset ka loovusfestivali Kuldmuna galaõhtu. Passwordi pilet sisaldab nii Kuldmuna seminare kui ka Kuldmuna gala pääset!

Password 2016 peateema on loovuse ja äri ühendamine. Turundus ja reklaam on olemuselt piiripealsed valdkonnad, milles on ühendatud nii kunst kui ka äri. Paljud kipuvad loovust ja äri vastandama. Tõestame Passwordil, et loovuse ja ärilise edukuse vahel vastuolu ei ole.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018