EPICA Awards 2015: Pikk reklaam on hea reklaam!

Minu jaoks on juba traditsiooniks saanud veeta novembrikuus kolm päeva pimedas ruumis mõnes Euroopa pealinnas ja vaadata hommikust õhtuni reklaame. Mitte lihtsalt vaadata, vaid neid ka hinnata. Sadu ja sadu, isegi tuhandeid reklaame. Selle masohhistliku harrastuse nimi on osalemine EPICA žüriis. Loe Hando Sinisalu muljeid EPICA Awards žürii tööst Berliinis.

Seekord siis istusime pimedas ruumis Berliini lääneosas Kurfürstendamil ja vaatasime reklaame 75st riigist, välja arvatud Eesti (Eesti agentuurid teatavasti rahvusvahelistel konkurssidel osaleda ei armasta). EPICA konkurss kasvab iga aasta eelkõige tänu Aasia ja Ameerika riikidest tulevatele reklaamidele, tänavu oli konkursil juba üle 3200 töö.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018