Toote- ja teenusedisaini eriala peaks õpetama igas kõrgkoolis

Rainer Pesti
Rainer Pesti

Maailma suurimad majandused on tajunud, et liikuda tuleb ringmajandusmudeli poole. See tähendab seda, et kõik, mis maast võetakse, peab jääma ringlusesse võimalikult pikaks ajaks. See omakorda esitab väga suured nõuded tootearendusele ja teenusedisainile, kirjutab Ragn-Sellsi turundusjuht Rainer Pesti.

Maailmas elab täna ca 7,5 miljardit inimest. See tähendab, et ostujõulist tarbijaskonda on praegu rohkem kui kunagi varem. Arvestades Hiina, India ja Aafrika arengut tekib lähikümnendil turule paar miljardit ostujõulist klienti. Iseenesest positiivne uudis, kuid on tagumine aeg tunnistada, et ressursid maal on piiratud ja ilmselt lähima paarikümne aasta jooksul hakkavad ka kõige suuremad

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018