WAZZAPi esinejate hulka lisandus Statoili turundusdirektor Diana Veigel

Diana Veigel
Diana Veigel

26. novembril esineb turunduskonverentsil WAZZAP? Statoil Fuel & Retail Eesti turundusdirektor Diana Veigel. Tosina ettevõtte juhid ja turundusjuhid erinevatest valdkondadest räägivad WAZZAPil sellest, millisena nad näevad oma valdkonna tarbijakäitumise trende 2016.

Diana Veigel on viimased 4,5 aastat olnud vastutav Statoili turundus- ja kommunikatsioonivaldkonna eest. Statoilis turundusega tegeledes ei ole ühtegi sarnast päeva – tööpäeva sees tuleb põigata toidumaailmast või autopesulast mootorikütuste juurde, tegeleda Eesti ühe vanima lojaalsusprogrammiga Statoil EXTRA, sise-ja välise kommunikatsiooniga ning hoida kätt pulsil Statoili Facebook’i

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018