Triin Parmsoo: Olen Best Marketingi konverentside korraldusega igati rahul

"Viimasel ajal olen Best Marketingi konverentside korraldusega igati rahule jäänud," rääkis Tallinki äriarendusjuht Triin Parmsoo ja lisas: "Püüan külastada vähemalt paari erialast konverentsi või seminari aastas."

"Selle aasta Best Internetil meeldis eriti see, et seekord olid praktilised ja teoreetilisemad teemad-esinejad hästi tasakaalus. Väga meeldis ühe konkreetse Eesti case’i väljatoomine SWÄRKi näitel ning protsessi erinevate etappide analüüs nii ettevõtte enda esindajate kui vastavate koostööpartnerite poolt, sellega kaasnenud praktilised soovitused," kommenteeris Parmsoo.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused