17. novembri Best Marketing Clubis Altia Eesti tegevjuht Kristel Mets

Kristel Mets
Kristel Mets

Järgmises Best Marketing Clubis esineb Altia Eesti tegevjuht Kristel Mets. Juttu tuleb alkoholi turundamisest, alkoholireklaamist ja muidugi selle piirangutest. Alkoholi tarbimise ja reklaami trendidest viimasel viiel aastal räägib TNS Emori ärisuuna juht Aivar Voog.

Altia Eesti ASi turundustegevus on tegevjuht Kristel Metsa vastutusalas. Altia turundusmeeskonnas töötab 4 tootejuhti, kelle vahel jagunevad alkohoolsete jookide brändid. Nemad vastutavad igapäevaselt kõikide turundustegevuste eest oma portfelli ulatuses, lisaks teevad ka müügiprognoose ja koostavad brändidele strateegiaid. 3 tootejuhti on kangete jookide ja 1 veinide peal. Lisaks on Altias ka

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018