Reklaami blokeerija, paanika ja innovatsioon

Apple lisas oma mobiiltelefoni veebibrauserile Safari reklaami blokeerija ja üha enam levib seisukoht, et tavapärane reklaamimudel veebis on purunemas. Meediatarbimine ja reklaam kolivad veebist äppidesse.

Meedia eksistentsiaalne kriis (parima kokkuvõtte sellest on teinud Vox) pärast seda, kui Apple lisas oma mobiiltelefoni veebibrauserile Safari reklaami blokeerija, on süvendanud diskussiooni digitaalsest meediast ja digitaalsest turundusest. Paljud väitlejad keelduvad aga aktsepteerimast

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018