Uberi Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika kommunikatsiooni­juht tuleb Eestisse

Eestisse saabub 61 riigis ja 339 linnas transporditeenust pakkuva Uberi Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika kommunikatsioonijuhti Gareth Mead, kes esineb 4. novembril Eesti kommunikatsioonijuhtidele kommunikatsiooniajakirja Kaja mõttekojas „Reklaam on surnud, elagu kommunikatsioon“.

„Mitmel kontinendil üleilmse ja innovaatilise ettevõtte kommunikatsiooni eest vastutava tipptegija tulek Eestisse on Eesti kommunikatsioonijuhtide jaoks suur võit,“ ütles kommunikatsiooniajakirja Kaja peatoimetaja Annela Laaneots. „Gareth Mead räägib mõttekojas sellest, miks Uber ei kasuta enam traditsioonilist massimeediareklaami. Samuti sellest, mida nad Uberi

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018