Case study: Väikese Rootsi linna Umea globaalne viraalvideo edulugu: ume.net Living with Lag

Viraalefekti ajavad taga paljud turundajad, kuid õnnestuvad vähesed. Kuna peamine viraalvideote levitamise kanal on globaalse levikuga YouTube, siis vahel tuleb suhteliselt kitsa kohaliku auditooriumini jõuda globaalse levikuga kampaania abil. See on justkui kärbse laskmine kahuriga.

Ume.net pakub Rootsi linnas Umeas kiireimat internetti. Umea on ülikoolilinn, kus elab 100 000 inimest. Just üliõpilased on ühed nõudlikuimad netis surfajad. Isegi nii väikesel turul nagu Umea linn on konkurents telkode vahel tihe. Ume.net pidi end tõestama kui regiooni parim internetipakkuja.
Oculus Rift on uus kuum virtuaalreaalsuse mänguasi tehnoloogiamaailmas. Rifti seade on seni

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018