SEB-s läheb rohkem kui iga teine turunduseuro sisuturundusse

Raimond Kaljulaid ja Silver Vohu
Raimond Kaljulaid ja Silver Vohu

Kui meie emafirmas läheb iga teine kroon turunduseelarvest sisuturundusse, siis meil läheb rohkem kui iga teine euro, rääkis SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu täna Best Marketing Clubis.

20. oktoobril toimunud Best Marketing Clubis esines SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu, kes rääkis, kuidas SEB-s turundust tehakse, keskendudes pikemalt ühele SEB sisuturunduse projektile – juttu oli dokumentaalfilmist kui kommunikatsioonivahendist. Klubihommikut modereeris sisuturunduse agentuuri PRB juht Raimond Kaljulaid.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018