Ragn-Sells: lõpp on uue algus

Eesti juhtiv jäätmekäitlusettevõte Ragn-Sells AS uuendas sügise hakul visiooni ja missiooni ning võttis kasutusele uue, ettevõtte põhiolemust selgemini iseloomustava tunnuslause: „Seal, kus teised näevad lõppu, näeme meie uue algust. Kõik algab siit!“.

Ragn-Sellsi turundusjuhi Rainer Pesti sõnul tingis muudatuse peamiselt soov viia tunnuslause paremini kooskõlla Ragn-Sellsi tänase olemusega. „Meie jaoks on jäätmekäitlus midagi palju enamat kui prügi kokkukogumine, prügilasse toimetamine ja ladustamine või põletamine,“ ütles Pesti ja tõdes, et uus tunnuslause rõhutab varasemast täpsemalt seda, et Ragn-Sells lähtub oma

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused