E-residentsus kui riiklik start-up: kommunikatsioon hakkab tööle, kui tegu on õige

Taavi Kotka
Taavi Kotka

Eestis on kümneid lugusid, mis on portfellis olemas ning mis alles ootavad maailmale rääkimist. Kus peaksid omavahel kokku saama insener ja kommunikatsioonijuht, et sünergias saaks alguse innovaatiline teenus või toode? Kui pole tegu, pole ka lugu.

Kommunikatsiooniajakirja Kaja mõttekojas astub 4. novembril üles Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Taavi Kotka, kes räägib e-residentsusest kui riiklikust start-up’ist ja selle kommunikatsioonist.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018