TOP 10: vaata, millised on soomlaste hinnatumad kaubamärgid

Ajakiri Markkinointi & Mainonta avaldas iga-aastase Soome hinnatumate kaubamärkide edetabeli, mida juhtis 998 uuringus osalenud brändi seas seitsmendat aastat järjest Karl Fazeri piimašokolaad ehk Fazeri “sinine”.

Karl Fazeri piimašokolaadi järel hindavad soomlased kõrgelt Fiskarsit, Fazeri ettevõtte brändi ning kohalikku toodangut tähistavat Hyvää Suomesta märki. Võrreldes eelmise aastaga tõusid esikümnesse Lego ja Moccamaster ning kümne parema seast kukkusid välja Hackman ja Valio.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018