Homme Best Marketing Clubis SEB Pank

Silver Vohu
Silver Vohu

20. oktoobri Best Marketing Clubis esineb SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Silver Vohu, kes räägib, kuidas SEB-s turundust tehakse, keskendudes pikemalt ühele SEB sisuturunduse projektile – juttu tuleb dokumentaalfilmist kui kommunikatsioonivahendist.

Silver Vohu juhib SEB turundust ja kommunikatsiooni alates 2014. aasta maikuust. Varem töötas ta samas pangas kommunikatsioonijuhina. Silver on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialal ning õpib hetkel Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas strateegilist juhtimist. Aastatel 2003-2007 töötas ta Eesti Panga avalike suhete büroos. Alates 2007. aastas on ta juhtinud SEB

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018