Case study: „Teeme ära!“ Tuneesia moodi

Tunisie Telecom
Tunisie Telecom

Kliendid kurtsid pidevalt Tunisie Telecomi teenuste üle ja liikusid vaikselt konkurentide poolele üle. Brändi kuvandiga olid lood väga halvad ja firma otsustas reageerida. Mindshare Tunisia tuli lagedale innovaatilise ideega: konverteerida prügikilod tasuta interneti kilobaitideks.

Tunisie Telecom on Tuneesia kohalik telekomifirma. Tuneesia telekommunikatsiooni infrastruktuur on Põhja-Aafrika üks arenenumaid. Internetiühendus katab tervet riiki. Lisaks on Tuneesia andmesideme hinnad isegi Aafrika mõistes väga odavad. Araabia Kevade järel tuli võimule tõeliselt netilembene valitsus, kes toetab aktiivselt Tuneesia e-evolutsiooni.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018