17. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toidukommunikatsioonis võidab see, kes räägib ka muust kui toodetest

Helena Peterson
Ajakirjanikud saavad nädalas tõenäoliselt kümneid pressiteateid, milles esitletakse mõnd uut „hõrgutavat maiustust”, „unikaalse maitsekombinatsiooniga mahlatoodet” või „kasulike bakteritega toiduainet”. Enamik nendest teadetest peab leppima üsna tagasihoidliku kajastusega, mistõttu oma toodete müümiseks ei piisa üldjuhul ainult pressiteatest.

Kommunikatsioon algab juba tootekontseptsiooni väljatöötamisest – võtkem või Leiburi leivakonkurss, millega tekitati huvi veel sündimata toote vastu enne, kui oli teada, milline leib liinilt üldse pakendisse jõuab.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700