Saage tuttavaks – Digitegu 2015 þürii

Laura Noodapera
Laura Noodapera

Digitegu 2015 töid hindavad: Kair Käsper (Pipedrive), Rauno Kutti (Vurr), Timo Porval (Lavii), Laura Noodapera (Teamweek), Robert Kõrvits (PingPong Marketing), Rain Uusen (Eesti Telekom), Veiko Jääger (Fraktal) ja Pärtel Vurma (Velvet).

Aasta Digitegu on Eesti digitaalturunduse konkurss, mis hindab töid eelkõige turunduslikust vaatenurgast. Aasta Digitegu ei ole iludusvõistlus, vaid hindab tööde tulemuslikkust, funktsionaalsust, kasutajasõbralikkust, turundusstrateegiat ja sisu.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018