Kognitiivne neuroteadus: ära usu, mida tarbija räägib

Itiel Dror
Itiel Dror

Neuroteaduslikest uuringutest on seoses turundusega viimastel aastatel palju juttu olnud. On teada, et turundus peab rääkima lugu ja looma emotsiooni, aga ikka veel tehakse reklaame, mis püüavad tarbijat ratsionaalsete argumentidega kõnetada. Sellest, kuidas tarbijad otsuseid langetavad, rääkis Cannes Lionsil psühholoogiadoktor Itiel Dror.

Cannes Lionsil esines eile University College Londoni (UCL) teadlane, psühholoogiadoktor Itiel Dror, kelle tööks kognitiivse neuroteadlasena on kohtuekspertiisi-, lennunduse- ja meditsiinivaldkonna nõustamine.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018