Best Marketingi veebileht uuenes

Best Marketingi uus veeb
Best Marketingi uus veeb

Alates 11. juunist on muutunud Best Marketingi veebi kujundus, aadress ja platvorm. Ka Best Marketingi e-uudiskiri saab uue kujunduse. Nüüd on võimalik lugeda kõiki uudiseid mugavalt ka mobiilist või tahvelarvutist. Uudistega liituvad kommunikatsiooniajakiri KAJA ja uudiskiri Innovatsioon&Kommunikatsioon.

Best Marketingi uueks aadressiks on www.bestmarketing.ee. Kehtima jääb ka vanad aadress www.best-marketing.ee, mis edaspidi suunab uuele aadressile. Värskendatud on nii veebi kujundust kui struktuuri, uue väljanägemise on saanud Best Marketingi üritused ja ettevõtete tutvustused.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018