Divisionil uued juhid

The Divisioni CEO Aigi Sool
The Divisioni CEO Aigi Sool

Traditsioonilise tiimipõhise tegutsemismudeli asemel on loovagentuuris The Division nüüd kaks spetsialiseerunud üksust. Üks keskendub FMCG brändide teenindamisele ja teine agentuuri teenusklientide teenindamisele. Seega on Divisionil nüüdsest kaks uut juhti: Aigi Sool ja Madis Taras.

Turundus- ja reklaamivaldkond on viimastel aastatel olnud üks kiiremini muutuvaid majandusharusid. Tehnoloogia areng on muutnud tarbija käitumist sedavõrd, et vanad võtted enam ei toimi. Selleks, et uusi võimalusi efektiivselt rakendada, muudab loovagentuur Division oma struktuuri.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018