Joel Volkov: Kogu see spinn tundub olevat suunaga ülalt alla ja kahtlaselt poliitilise lõhnaga

Der Tanki loovjuht Joel Volkov
Der Tanki loovjuht Joel Volkov

Eesti Ekspressis ilmus täna artikkel „Magus elu ja intriigid Eesti Energias“, kus seisab, et Eesti Energia sisekontroll uurib firma turundus- ja meediahankeid. Kahtlustatakse huvide konflikti ja “liiga häid” suhteid reklaamifirmaga Tank.

"Selle aasta alguses pidutses üks lõbus seltskond Itaalia Alpides Madonna di Campiglio suusakuurordis. Ilm oli ilus, päike säras, lumi sillerdas ja meelolu oli ülev. Kohal oli peaaegu terve Eesti Energia turundus- ja kommunikatsioonitiim eesotsas turundusjuht Leitti Mändmetsa ning kommunikatsioonidirektor Merlis Nõgenega. Aga ka mitmed reklaami- ja turunduspartnerid ehk need, kellelt Eesti

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018