Millest tuleb juttu 22. aprillil sotsiaalmeedia konverentsil

Päästeameti kommunikatsiooniosakonna peaspetsialist Joosep Raudsepp räägib, et sotsiaalmeedia turundus ei tohiks olla asi iseenesest. "Sotsiaalmeedias tuleb võimendada olemasolevaid tegevusi, mitte mõelda spetsiaalselt sotsiaalmeedia jaoks välja kampaaniaid," ütleb ta. Kui Sinu tööülesannete hulka kuulub turundus ja kommunikatsioon sotsiaalmeedias, siis on 22. aprillil Tallinnas Roseni Tornis toimuv sotsiaalmeedia konverents täpselt Sulle!

Margit Kotkas LHV Pangast räägib oma ettekandes sellest, kuidas on LHV Pangas paika pandud sotsiaalmeedias tegutsemise reeglistik. "Inimeste isikliku arvamuse ja ettevõtte arvamuse eristamine on sotsiaalmeedia tegevustes üks suurimaid

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018