Pood maksis kauba rikkunud kundele raha tagasi

Kliendid tagastasid poele ribadeks lõigatud rõivad ja said oma raha tagasi. Selline kompromissitu klienti esikohale seav teenindus muutub järjest tähtsamaks, rääkis turunduse aastasündmusel Password 2015 esinenud tunnustatud ärikonsultant Steven Van Belleghem.

Robotite ja tehnoloogia peale tungimisega muutub klienditeenindus masinlikumaks, mis ühelt poolt tõstab teenuse taset ja teisalt kaotab töökohti, kuid inimlikku sidet seadmed ja tarkvara asendama ei hakka.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018