Digiplahvatus jõudis Eestisse

E-äri plahvatus on nüüd käes, kommenteeris turunduse aastasündmusel Password 2015 Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp. "Kui seni kuulsime edulugusid piiratud regioonidest ja piiratud hulga firmade kohta, siis järgmise viie aasta jooksul jõuavad need edulood massidesse," ennustas ta vestlusringil. Näiteks Tallinna Kaubamaja tuleb välja e-poega ning kolib kliendikaardi Partnerkaart ka mobiili.  Küsimustele vastavad Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp, LHV Panga juht Erki Kilu ja Estraveli juht Anne Samlik.

E-äri plahvatus on nüüd käes, kommenteeris turunduse aastasündmusel Password 2015 Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp. "Kui seni kuulsime edulugusid piiratud regioonidest ja piiratud hulga firmade kohta, siis järgmise viie aasta

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018