Uued trendid reklaamfoto maailmas

Aasta turundussündmusel Password 2015 tutvustas Getty Images Poola ja Baltikumi tegevjuht värskeid visuaalmaailma trende, mis aitavad brändidel oma sihtrühmadega kaasaegses maailmas paremini suhestuda. Vaata inspiratsiooniks kolme Getty Images videot!

Trendid: stereotüüpide lammutamine, LGBT-teema kapist välja, genderblend (sugu ei ole enam binaarne), mehe muutuv roll (isad laste eest hoolitsemas), tugevad, dünaamilised naised, ilu ei tähenda täiuslikkust ega retušeerimist, tõelised tunded, tõelised kehad, tõeline ilu.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018