Cannes Lions 2015: Mida selle aasta programmist oodata?

Maailma suurim loovusfestival Cannes Lions toimub 21. - 27. juunil Cannes’is, Prantsusmaal. Cannes Lionsi esindaja Marika Jahilo tutvustab tänavse festivali highlighte: "Ise ootan seminari ja miks mitte ka kohtumist maailma ühe enim armastatud persooni Jamie Oliver’iga. Tema loodud Food Tube’il on üle miljoni tellija. Tema algatatud toidurevolutsioon, koolitoitude projektid ja kümned muud eetilised algatused on raputanud kogukondi ja jäiku süsteeme. Karismaatiline ja maailmast hooliv Jamie on kindlasti selle aasta festivali populaarseim esineja."

Sel aastal toimub Cannes Lionsi raames ka kaks erifestivali: 19.-20. juunil Lions Health ja 25.-26. juunil Lions Innovation. Kõik põhifestivali nädalase paketi ostnud saavad

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused