Turundustegu 2014 finaalis: Bigbank, Elisa, City Motors, Starman, R-Kiosk, ETV ja TÜ Kliinikum

Turundustegu 2014 žürii valis täna Äripäevas toimunud koosolekul välja konkursi finalistid. Ärikategoorias on finaalis Bigbanki refinantseerimise eripakkumine Swedbanki klientidele; Elisa Raamat; Laagri City Kontserdimaja, Starman TV Everywhere ja R-Kiosk - ajalehekioskist tänavatoidukultuuri eestvedajaks. Avaliku sektori kategoorias pääsesid Passwordi lavale ETV saatejuhtide vahetus ja annetuskampaania "Unistuste puhkus" puuetega laste hoiukodu loomiseks.  Grand Prix võitja valitakse välja 25. märtsi õhtul Saku Suurhallis toimuva aasta turundussündmuse Password 2015 galal.

Aasta Turundustegu 2014 finaali pääsesid:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018