Elisa uuteks reklaaminägudeks on Elisa Leviteadlased

Elisa on tulnud välja uuenenud reklaamikeelega, mis lähtub Elisa brändi väljendusviisist - räägime keerulistest asjadest lõbusalt, huvitavalt ja arusaadavalt. Elisa brändi uued visuaalid on välja töötanud Rootsi disainiagentuur Grow. Eestis aitab uuenenud ilmet käigus hoida reklaamiagentuur DDB Eesti ning digiagentuur DreamGrow.

Uue reklaamikontseptsiooni tuum seisneb erinevate katsete tegemises ja nende läbiviimise demonstreerimises. Kõik testid on näiliselt ellu viidud 100% tõsiselt, dokumenteeritud ja presenteeritud, kuid samas väikese kiiksuga.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018