AKQA asutaja Ajaz Ahmed: Reklaami tulevik on storytelling läbi tarkvara

Passwordil esineb 26. märtsil 2015 legendaarne reklaamiguru, AKQA asutaja Ajaz Ahmed.  AKQA on enim auhinnatud digitaalreklaami agentuur maailmas. Asutatud 1994. aastal Ajaz Ahmedi poolt. 1600 töötajat USAs, Euroopas ja Aasias. 2013. aastal võitis AKQA Cannes Lionsil 14 auhinda, sealhulgas Grand Prix Cyber Lions kategoorias. "Agentuurides on varsti koodikirjutajaid rohkem tööl kui tekstikirjutajaid," arvab Ajaz.

Kutsusime Ahmedi esinema seetõttu, et suuresti just tänu tema ja AKQA tehtud töödele on reklaamimaailmas hoogu võtmas uus, tehnoloogiakeskne lähenemine. Tuntud vanad brändid nagu Nike on muutunud sisuliselt tehnoloogiabrändideks.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018