Joel Volkov: Eesti ärimaailm elab murdeiga

Teemal "Eesti Aasta turundustegu 2014" avaldab arvamust reklaamiagentuuri Der Tank loovjuht Joel Volkov: Eesti ärimaailm elab murdeiga. Meil on soliidsed, nö vanad ettevõtted ja nö startupid. Nende kahe nähtuse vahel on tükk tühja maad, kus inimesed tegutsevad nii nagu oskavad või kuidas jumal juhatab. Mõni veidi nutikamalt, kuid enamik täiesti suvaliselt. 

Eesti ärimaailm elab murdeiga. On soliidsed, nö vanad ettevõtted, kes justkui on näinud igasuguseid aegu ja kellel on igale heale, kuid veidi riskantsele ideele olemas pidurdav vastulause a la “Müük arvab, et selline lähenemine ei toimi!” või

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018