Passwordil esineb Getty Images Poola ja Baltikumi tegevjuht

Getty Images Poola ja Baltikumi tegevjuht Malgorzata Wieckowska teeb Password 2015 konverentsil 25. märtsil ettekande teemal "Stereotüübid ja klišeed reklaamis" ning räägib, kuidas on naise kujutamine reklaamis aja jooksul muutunud.

Suurkorporatsioonid Unilever ja P&G on viimasel ajal oma reklaamides asunud tõsiselt võitlema naiste ilu ja soorolle puudutavate stereotüüpide vastu. Ka Eestis tekitas näiteks ABC Kinga stereotüüpidele rõhuv reklaam (ilusa kinga omanikule tehakse jook välja) elavat vastukaja.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018