EASi turundust juhib Paul Kristjan Lilje

Alates 2015. aasta algusest on EAS’i turundustiimi uus liige Paul Kristjan Lilje. Paul on viimased 8 aastat töötanud telekommunikatsiooni sektoris ning kuni 2013 aasta lõpuni juhtis ta Elioni sisuteenuste ja televisiooni valkonda.


“Kui peaksin oma tagasihoidlikku rolli kuidagi defineerima ja ennast sildistama, siis olen pigem strateeg ja/või moodsa nimega teenuste disaineri laadne tegelane, kui traditsioonilises mõttes turunduskommunikatsiooni inimene - ehk olen pigem mängujooniste väljatöötaja kui väravalööja. Minu fookus on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018