Annika Avikson soovitab Passwordil kuulata Steven Van Belleghemi

Reklaamiagentuuri AD Angels juht Annika Avikson Password 2015 esinejast Steven Van Belleghemist: "Soovitan väga nii turundusjuhtidele, agentuuride töötajatele kui tegelikult ka tippjuhtidele." Belgia äriraamatute autor, turundusekspert ja konsultant-koolitaja Steven Belleghem esineb turunduskonverentsil Password 26. märtsil 2015.

"Mul on olnud õnn kuulata selle aasta Passwordil esinevat Steven Van Belleghemi rahvusvahelise sõltumatute kommunikatsiooniagentuuride keti ICOM, kuhu AD Angels kuulub, konverentsil 2013. aasta sügisel Brüsselis ja see on siiani eredalt meeles.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018