Eesti Euroopa Liidu eesistumise kommunikatsiooni hakkab juhtima Tiina Urm

Eesti on esmakordselt Euroopa Liidu eesistujamaaks 2018. aasta jaanuarist kuni juunini, vastutades selle perioodi vältel Euroopa Liidu Nõukogu töö korraldamise eest. Eesistumise kommunikatsiooni hakkab Eesti poolt koordineerima senine Baltika Grupi kommunikatsioonijuht Tiina Urm, kes on oma varasema karjääri jooksul olnud tegev nii avalikus, kolmandas kui ka erasektoris ning oli kommunikatsioonijuhina üks Teeme Ära liikumise käivitajatest nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Eesistumise kommunikatsiooni hakkab Eesti poolt koordineerima senine Baltika Grupi kommunikatsioonijuht Tiina Urm, kes on oma varasema karjääri jooksul olnud tegev nii avalikus, kolmandas kui ka erasektoris ning oli kommunikatsioonijuhina üks

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused