TOP 11 digitaalkampaaniad 2014

Best Marketing tegi traditsioonilise kokkuvõtte 2014. aastal enim auhinnatud digitaalturunduse töödest kogu maailmas. Digitaalreklaam on kõikjal: tänavatel, mobiilis, üritustel. Enim auhinnatud digikampaaniate märksõnadeks on big data ja Hollywoodi-tasemel teostus.

Arvesse on võetud ainult erinavatel konkurssidel võidetud Grand Prix'd ja kullad (suurtel konkurssidel nagu Cannes Lions võib üks töö võita kümneid auhindu ja seega on mõtet mõõta pigem edu erinevatel auhinnakonkurssidel).

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018