Kas telekanalite mõõtmise “uus reaalsus”?

Üha killustuvamas telereklaamisektoris on meediaagentuuri ülesandeks anda kliendile erapooletu professionaalne hinnang meediakanalite hinnastamis- ja ostumudelitele ning tagada kindlustunne valitud kanalisse investeerimiseks. Idea Havas Media juhatuse liige Kert Kangert arutleb selle üle, kas telekanalite mõõtmise muutuste puhul on tegemist uue turustandardiga või hoopis turuliidri poolt pealesurutud uue reaalsusega.

Eestis on viimase aasta jooksul toimunud telereklaamisektoris mitmeid muudatusi. Suuremad telekanalid on teatanud keskmiselt 5–10% otsesest CPP (cost per point) hinnatõusust 2015. aastal ning järelvaatamise reitingute lisamisest. TNS Emor suurendas septembris

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018