Divisionis töötab rändkopi

Reklaamiagentuuris The Division peatub sel nädalal eriline külaline – ränd-copywriter. Hispaania päritolu, 7 aastat Del Campo Saatchi & Saatchi Madridis copywriterina töötanud Jonay Sosa saabus Eestisse pühapäeval Soomest ja sõidab siit edasi Itaaliasse. Mitte lennukiga, vaid furgonbussiga. Ta rändab agentuurist agentuuri, pakkudes oma teenuseid copywriterina, vastutasuks korvavad agentuurid ta elamis- ja reisikulud. Projekti nimeks on tabavalt „Ideas for Fuel.“

Hispaania päritolu, 7 aastat Del Campo Saatchi & Saatchi Madridis copywriterina töötanud Jonay Sosa saabus Eestisse pühapäeval Soomest ja sõidab siit edasi Itaaliasse. Mitte lennukiga, vaid furgonbussiga. Ta rändab agentuurist agentuuri, pakkudes oma teenuseid copywriterina, vastutasuks korvavad agentuurid ta elamis- ja reisikulud. Projekti nimeks on tabavalt „Ideas for Fuel.“ Hiljuti rääkis Jonay oma projektist Epica auhinnatseremoonial, täna aga andis intervjuu Best Marketingile.

Miks sa rändad?

Mulle meeldib reisida, see on alati mu unustus olnud, aga kuni viimase ajani polnud mul  võimalust oma unistust teostada. Ühel hetkel saabus Hispaaniasse majanduslangus, mind koondati agentuurist ja ma läksin oma tüdrukust lahku. See oligi õige aeg, sain ma aru, et ühendada oma kirg reisimise ja töö vastu. Alustasin reisi juunis 2014. Eesti on mu 10. maa, eesmärk on käia läbi 20 riiki.

Sa pakud ränd-copywriteri teenust - mida see tähendab?

Valin alati igas riigis ühe parima agentuuri välja ja saadan neile e-maili. Nii ma tööle saangi.

Kuidas agentuurid sulle tasuvad?

Nagu minu projekti nimi „Ideas for Fuel“ ütleb: nad kompenseerivad mulle kütuse ja  elamisega seotud kulud.

Kui kaua sa ühes agentuuris peatud?

1-3 nädalat.

Kuidas sa nii kiiresti sisse elad?

See on lihtne. Saan briifi ja hakkan värskeid ideid pakkuma.

Kus sa elad, kas furgoonbussis?

Tavaliselt jah, aga Tallinnas mitte, kuna sain Helsingis viibides teada, et siin on talvekumme vaja. Neid mul pole, seega jätsin bussi Hasan ja Partners agentuuri hoovi ja lähen sellele siit lahkudes järele. Ühtlasi astun Eurobestilt läbi.

Su kodulehel www.ideasforfuel.com on üks huvitav foto agentuurist, mis asub kirikus. Mis see on?

See on mu lemmikagentuur maailmas – KesselsKramer Amsterdamis. Nende kliendiks on näiteks Diesel. Nad tõesti asuvad kirikus, käisin neil külas.

Mida sa Divisionis teed?

Töötan ühe Saku projekti kallal.

Mida Sakust arvad?

Täitsa hea õlu!

Kuhu sa siit edasi sõidad?

Vahemere äärde. Jõulud veedan kodus ja sealt sõidan edasi Itaaliasse.

Kuidas sa ennast iseloomustaks?

I'm a happy loser!

Vaata ka:

www.ideasforfuel.com 

www.facebook.com/ideasforfuel 

Jonay Instagrami raamatuprojekt, mis miksib luulet, tänavakunsti ja sotsiaalmeediat: instagram.com/esquinasdelmundo

Toetajad

Jälgi Bestmarketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Artisan Honey otsib MÜÜGI- JA TURUNDUSJUHTI

Artisan Honey OÜ

31. mai 2017

Südameapteek otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Pharma Holding OÜ

28. mai 2017

K-Rauta is looking for a MARKETING MANAGER

Kesko Senukai Estonia AS

28. mai 2017

Kaja

mai 2017