Sami Seppänen: Oluline on olla parim kliendi hinnangul

"Kuna üle 90% internetiliiklusest tekib siseruumides, siis tuleb mõõta internetikiiruseid, mis jõuavad reaalselt siseruumidesse. Seda Elisa ka teeb ning nende mõõtmiste põhjal on Elisal siseruumides võrreldes konkurentidega parim 4G levi,“ rääkis 20. novembri Best Marketing Clubis Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen. Loe kokkuvõtet klubihommikul räägitust!

Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen rääkis, et Elisa on Eestis eelistatuim mobiilsideoperaator. Elisa klientide arv on kasvanud nelja aastaga rohkem kui 200 000 võrra, neist peaaegu 80 000 klienti on tulnud Elisasse numbriliikuvuse teel

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018