ROI otsib reklaamkingituste projektijuhti

Eesti vanim ning prestiiþseim äri- ja reklaamkingitustele ning reklaamtoodetele keskenduv ettevõte ROI pakub tööd reklaamkingituste projektijuhile. Töö sisuks on uute kliendisuhete loomine, klientidele sobivate lahenduste leidmine, hinnapakkumiste tegemine ja müügilepingute sõlmimine. Konkursi tähtaeg on 17. detsember.

ROI on Eesti vanim ning prestiiþseim äri- ja reklaamkingitustele ning reklaamtoodetele keskenduv ettevõte. Klientide jaoks on ROI mugav partner, kuna omab suurt ja mahukat näidiste saali Tallinna kesklinna läheduses aadressil Madara 14. Samas majas asub ka ladu ja tootmiskompleks, mis teeb ROI kiireks ja

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused