INTERVJUU! Rainer Tops: sponsorlepinguga töö alles algab

Kui hakkad kellegi toetajaks, siis sponsorlepingut allkirjastades töö alles algab, mitte ei lõppe. Muidu paneb klubi lihtsalt logo välja ja ongi kõik, aga sellest ei piisa, tuleb ise aktiivne olla, räägib AS-i Jalajälg tegevjuht, Nike kaubamärgi distribuutor Baltikumis Rainer Tops.

AS Jalajälg on Nike ametlik distribuutor Baltikumis. Rainer on juba üle 10 aastat olnud Jalajälje juht, vastutades muuhulgas ka turunduse eest. Varem on Rainer töötanud Coca-Cola Baltikumi brändijuhina. Oma

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018