INTERVJUU! Rainer Tops: sponsorlepinguga töö alles algab

Kui hakkad kellegi toetajaks, siis sponsorlepingut allkirjastades töö alles algab, mitte ei lõppe. Muidu paneb klubi lihtsalt logo välja ja ongi kõik, aga sellest ei piisa, tuleb ise aktiivne olla, räägib AS-i Jalajälg tegevjuht, Nike kaubamärgi distribuutor Baltikumis Rainer Tops.

AS Jalajälg on Nike ametlik distribuutor Baltikumis. Rainer on juba üle 10 aastat olnud Jalajälje juht, vastutades muuhulgas ka turunduse eest. Varem on Rainer töötanud Coca-Cola Baltikumi brändijuhina. Oma

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018