INTERVJUU! Madis Laas: minu tähtsaim töö on firmakultuuri arendamine

"Mu visiitkaardil on ainult mu nimi ja kontaktid, ilma tiitlita. Teen täpselt seda, mida parajasti vaja on, et asjad laabuksid. Võin tõsta mööblit ringi või aidata plaani pidada. Oma kõige tähtsamaks tööks pean Creative Unioni kultuuri pidevat arendamist," räägib Creative Unioni üks rajaja Madis Laas.  Creative Union on orgaaniliselt kasvanud firmade kogumik, mis sai alguse 20 aastat tagasi. Uniooni kuuluvad teiste seas Kontuur Leo Burnett, Spring Advertising, Newton Marketing, Identity, Vurr Digital, Mobile Digital, Royal Service, MediaBroker, Dalton ja PrintHouse.

Kirjelda palun Creative Unioni ülesehitust. Kuidas see impeerium alguse sai?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018