Ilmavalgust nägi uus kohalik rõivabränd Denim Dream

Põldma Kaubanduse AS tähistas juubeligalaga oma 20. tegutsemisaastat ja esitles rõivabrändi Denim Dream. Moebrändi disainer on Svetlana Puzorjova. Kollektsioon jõuab Denim Dream kauplustesse müügile alates 2015. aasta kevadest.

Denim Dream kauplusteketi omanik ja paljude maailmakuulsate moebrändide maaletooja Põldma Kaubanduse AS tähistas piduliku juubeligalaga oma 20. tegutsemisaastat. Suurejoonelise peo kulminatsiooniks oli ettevõtte isikliku rõivabrändi Denim Dream esmakordne esitlus. Denim Dream kollektsiooni esitlusel astusid

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018