Uuring: 83% Eesti elanikest keelaks müügikõned oma telefoninumbrile

Tele2 ja Eesti Telekom tegid Riigikogu majanduskomisjonile ettepaneku anda igaühele võimalus piirata oma telefonile müügikõnede tegemine. Tele2 ja Eesti Telekom on kaotanud telemarketingis edukale Elisale 4 aastaga Elisale ligi 80 000 klienti. Kas tegemist on Elisa vastase „vandenõuga“? Kommenteerib Elisa Eesti juht Sami Seppänen. Sõna võtavad ka TNS Emori uuringuekspert Jaana Helm, Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm, Tele2 juhatuse esimees Argo Virkebau, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu.

Oktoobris valminud TNS Emori uuringu kohaselt soovib 83% Eesti elanikest keelata müügikõned oma telefoninumbrile. Lisaks leiab 89% vastanutest, et müügikõnesid võiks teha vaid juhul, kui inimene on ise selleks loa andnud.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018