Annika Vilu asus tööle Hamburg ja Partnerites

Kommunikatsioonibürooga Hamburg & Partnerid liitus oktoobri algusest senine Selveri avalike suhete juht Annika Vilu. Viimased neli ja pool aastat töötas Annika Selveri avalike suhete juhina ning enne seda ligi kuus aastat rahandusministeeriumi kommunikatsiooniosakonnas.

“Näen agentuuritöös põnevat võimalust rakendada nii era- kui riigisektorist kaasavõetud kogemust,” rääkis Annika Vilu uuest väljakutsest. “Olen varasemalt tegelenud nii strateegiliste küsimustega kui igapäevase taktikalise kommunikatsiooniga, korraldanud kampaaniaid ja üritusi, lahendanud kriise ning osalenud

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018