Jõulujazzi Pimemüügi kampaania: pilet -50%, aga esineja saladuses

1. oktoobri hommikul alustas Jazzkaar Jõulujazzi Pimemüügi kampaaniaga, kus 50% soodustusega paisati müüki 830 Jõulujazzi piletit. Konks oli asja juures see, et avalikustati kontserdi päev, kellaaeg ja koht, aga esineja jäi üllatuseks. Programm avalikustatakse alles 3. oktoobril.

"2012. aastal toimus Pimemüük esimest korda ja siis müüsime 471 piletit, 2013. aastal 552 piletit. Täna hommikuks oleme müünud Pimemüügiga 830-st piletist ära juba 671 ning tekitanud olukorra, kus inimesed helistavad kontorisse ja küsivad, millised artistid on Jõulujazzi programmi kaasatud," rääkis Jazzkaare

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused