Pärnu Konverentsid liituvad Äripäevaga

Oktoobrist liitub Eesti vanim konverentside sari Pärnu Konverentsid meediaettevõttega Äripäev. Liitumise eesmärk on pakkuda ühiste jõududega klientidele üha suuremat väärtust. Pärnu Konverentside meeskond jätkab oma tööd, liitudes Äripäevaga töötajaskonnaga. Senised omanikud Anti Orav ja Toomas Tamsar osalevad ka edaspidi konverentside programmitöös.

Pärnu Konverentside asutaja ja partner Toomas Tamsar ütles: "Pärnu Konverentsid on suureks kasvanud, 2015. aasta kevadel toimub juba 20. Pärnu Juhtimiskonverents. Seda last on kasvatatud armastusega. Nüüd on aeg edasi minna. Ja konverentsid on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused