ABC Kinga kampaania on kui pahaks läinud Napoleoni kook

Jälgides meedias toimuvat poleemikat ning ABC Kinga ja agentuuri väljaütlemisi, tundsid Eesti loovtöötajad vajadust väljendada ka enda arvamust.  „Lihtsalt halba reklaami on palju, aga see kampaania pole enam mitte niisama halb, vaid halb kihiti. Nagu pahaks läinud Napoleoni kook,“ ütleb teletoimetaja-produtsent, kolumnist ja loovettevõtja Susan Luitsalu-Miil. Loe, mida arvavad Uku-Kristjan Küttis (AKU), Helene Vetik (HMMM, uustuus.ee), Rauno Pello (Brand Manual), Anne Vetik (Slacker, Linda loovteenused) ja muusik Maria Juur.


HMMM partner, uustuus.ee blogija Helene Vetik:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018