Televisooni ootavad ees rahutud aastad

Juba praegu ollakse silmitsi uute tarbijatega, kes mitte ei loobu kaabeltelevisioonist, vaid kes pole seda kunagi omanudki ning ei hakkagi seda omama, kirjutab Marleen Taremaa meediaagentuurist Inspired Universal McCann.

Käesoleva telehooaja alguses tuli TNS Emor välja laiendatud telepaneeliga, mille põhjal on võimalik saada teada, millise operaatori kaudu peresse pilt jõuab ning kuidas telesaadete reitingud  selle info valguses erinevad. Kas ja kui kaua me tegelikult seda infot enam vajame?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018