Digitaalturundust ei ole enam olemas, on vaid turundamine digitaalses maailmas

Best Marketing Internationali produtsent Maarja Laasu teeb kokkuvõtte Euroopa suurimast digivaldkonna konverents-messist DMEXCO: "Konverentsil räägiti mõistest digitaalne majandus ehk "digiconomy". Ddigitaalne meedia ei ole enam kaugeltki nišš, vaid igapäevane reaalsus ja keskkond, kus me kõik elame. Digitaalturundust ei ole enam olemas, on vaid turundamine digitaalses maailmas."

DMEXCO (Digital Marketing Exposition & Conference) mess ja konverents on digitaalvaldkonna suursündmus, mis toimub iga aasta septembris Saksamaal Kölnis. Nii nagu eelnevatel aastatel, ületas DMEXCO ka sel sügisel

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018