Kuidas reklaamida ennast reklaamiagentuurile? 

Ameerika väike disainibüroo otsustas reklaamida oma oskusi reklaamiagentuurile Ogilvy & Mather omalaadsel moel. Nimelt ostis väike büroo välireklaami pinna otse kuulsa agentuuri peakorteri akende all, eesmärgiga näidata välja koostöövalmidust.

Reklaamiagentuuri akendest vaatas vastu mitte just kõige tagasihoidlikum sõnum: "Ogle this, Ogilvy”. Kuulutuses oli lisatud ka spetsiaalne aadress oglethis.co, mis teatas võidukalt, et, näe saimegi sinu tähelepanu ning juristidel pole legaalsuse poolest ka midagi pahaks panna. Kuulduste järgi on kokkusaamine juba

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018